De foto's staan online

Het was een fantastisch feestje

We hebben vorig jaar geluisterd naar jullie hoe we het nog beter konden organiseren. En ik denk dat we jullie positieve feedback goed hebben gebruikt om er dit jaar weer een bangelijk feestje van te maken. De grootste verandering was onze tafelschikking, geen 3 lange rijen, maar gezellig tafels in de breedte en een heel grote dansvloer.Van onze dansvloer maakte we handig gebruik om daar het buffet te serveren vooraleer te starten  met het dansfeest. De mensen die tijdens het buffet het dichtste bij de luidsprekers zaten bepaalde hoe luid het muziek mocht staan tijdens het eten. Zodoende kon iedereen zijn straffe verhalen vertellen van het voorbije jaar. Het dansfeest begon dit jaar goed op tijd aangezien iedereen goed op tijd was gearriveerd, éénmaal het buffet was afgeruimd en de tafels verwijderd, konden we starten met het feest op onze geweldig grote dansvloer.

Oud op Nieuw Scherpenheuvel

Volgend jaar zetten we de tafels nog iets verder uit elkaar, zodoende hebben nog meer plaats en gaat alles nog vlotter. Hoogstwaarschijnlijk gaan we hiervoor 2 tafels opofferen. Dus op tijd inschrijven zal nodig zijn. Aangezien we dit jaar weer zo vlug wren volgeboekt gaan we ook minder gehoor/reclame geven aan het event. Hoogstwaarschijnlijk gaan we ook nog gebruik maken van een nieuw extern inschrijvingsformulier; waar je dan ook meteen automatisch een reply ontvangt na betaling. 

Oud op Nieuw Scherpenheuvel

Indien jullie zelf nog leuke ideeën hebben of opmerkingen voor de volgende editie, aarzel dan niet om jullie positieve feedback te mailen naar reservatie@newyearsdance.be   

De foto’s van het event vindt je terug onder de rubriek foto’s 2024 op onze website, we gaan deze uiteraard ook delen op onze Facebookpagina. Voor de aftermovie is het nog even wachten. Alvast bedankt aan alle aanwezigen omer een geweldig feest van te maken.

Hope to see you next year for another great party!

Oud op Nieuw Scherpenheuvel
Share This :

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *