Jullie waren geweldig!

Jullie waren geweldig

We zijn inmiddels 9 januari, dus hoog tijd om even terug te blikken op ons feestje. Met enige trots mag ik toch melden dat deze eerste editie zonder meer geslaagd was. Het was wat afwachten, we mochten 172 feestvierders ontvangen in de Keyt. Aangezien dit de eerste maal was dat we een nieuwjaars event organiseerde was het toch altijd bang afwachten opdat alles goed zou verlopen. We hadden in het verleden al verschillende fuiven georganiseerd, maar een totaalconcept was ook nieuw voor mij. Maar ik ging graag de uitdaging aan. 

Gelukkig kon ik rekenen op een geweldig team en een geweldig traiteur (B&L party services). Ik kon me zelfs geen beter team voorstellen. Al een heel jaar zat ik met het idee in mijn hoofd om na Corona  iets te organiseren te Messelbroek. We beschikken daar immers over een geweldig polyvalente zaal, ik had dan ook vlug de beslissing genomen om deze zaal te reserveren. Mijn vrouw verklaarde mij zot. Nu moet ik eerlijk toegeven, ik had het wat onderschat. Website maken, reclame maken, sociale media inschakelen om het event te promoten. En we gaan die zaal toch wat moeten aankleden. je zou het misschien niet verwachten, maar er is veel tijd gekropen in de boekingen en de tafelschikking, want na een dikke maand waren we al uitverkocht en ik heb zeker 3x Jos Mattheus moeten inschakelen met de vraag van …..Jos mag ik nog eens komen meten en wat tafels schikken. Ik was gelukkige met 100man, uiteindelijk werden het er 172. En zelfs tot op de laatste dag zijn ze blijven bellen en mailen voor nog in te schrijven. Maar 172 man kon deze zaal aan maar meer ook niet, het was druk, gezellig druk. 

New Years Dance

Ik was blij dat het vrijdag was en dat ik nog helpende handen vond om de zaal al mee te helpen inrichten voor de grote dag, zelf zat ik er om 23h30 nog. Mijn vrouw was nog eens komen kijken, ze dacht er is iets gebeurd. De dag nadien waren we van ’s morgens weer present om iets na de middag naar huis te gaan.  Onze chefkok was er ook op tijd bij dus even een douchke nemen thuis en hop terug richting de Keyt. Toen dat de deuren open gingen hebben we iedereen  vrij vlot naar de tafel  kunnen begeleiden. In het begin van de avond ben ik nog 3x naar de brouwer moeten rijden, blijkbaar was er het een en ander te weinig geleverd. Maar eens dat alles aangevuld was kon het feest beginnen. Jammer genoeg is er nog iemand onwel geworden voor het feest begon, dat was nog eventjes lichte paniek. Maar we hebben vernomen dat hij dezelfde dag nog uit het ziekenhuis is ontslagen, dus dat is goed nieuws.

Sommige mensen waren toch aangenaam verrast dat we de zaal toch wat hadden kunnen omtoveren naar een gezellige nieuwjaarsavond. Er was 1 tafel die zich blijkbaar vergist hadden wat betreffende het aanvangsuur, anders hadden we nog iets vlugger met het dansfeest kunnen beginnen. We hadden een vrij gevarieerd publiek, een we hebben getracht om iedereen te plezieren. Het enige minpuntje was dat er om middernacht een explosie van confetti over de dansvloer moest komen, maar mijn handlagers hadden allen het confetti kanon onderste boven vast, het wel dus een confectiefeest tussen hun benen ipv over de dansvloer. Iedereen gaat nog een mailtje ontvangen van mij met de vraag of jullie het leuk vonden en wat zijn de verbeterpunten voor volgend jaar. Want jawel, inmiddels hebben we de zaal voor volgend jaar ook al vastgelegd. En wat nog meer goed nieuws is, iedereen die dit jaar heeft deelgenomen gaat als eerste kunnen inschrijven vooraleer we de inschrijvingen openbaar zetten. Dit jaar was het volgeboekt na een dikke maand, ik verwacht volgend jaar niets anders.

Van mijn hetwege aan iedereen een welgemeende DANKJEWEL voor dit fantastisch feestje.
Dirk Coremans

Share This :